Innovatieve partner op het gebied van vertical farming

PB sys is een strategische samenwerking van PB Tec en Highrise B.V. om als één krachtig platform wereldwijd grote en complexe projecten te kunnen realiseren, met inzet van gezamenlijke ervaring en technische expertise. Waarbij het belang van de klant samensmelt met het belang van een gezonde wereld.

Als beste in de branche ontwikkelt PB sys innovatieve en geavanceerde transportsystemen, die op efficiënte en betrouwbare wijze zorgen dat de productie van groente optimaal kan plaatsvinden. Slagvaardig en proactief spelen wij in op doorlopende ontwikkelingen in de mondiale glastuinbouw.

Een van de projecten is Vertical Harvest. Dit is een verticale kas in een stedelijke omgeving. Voor PB sys een vooruitstrevend project, waarvoor we innovatieve verticale en horizontale transportsystemen hebben ontworpen en toegepast. Samen met PB tec hebben we een complete oplossing ontwikkeld om verticale tuinbouw naar het volgende, professionele niveau te brengen. Als een efficiënte, duurzame perpetuum mobile wordt het gewas in deze kas onder de meest perfecte groeicondities geteeld. Efficiënt planten en oogsten in een volledig geregelde verticale omgeving, zorgt voor optimale kwaliteit en opbrengst.

Wil je meer weten over de lopende projecten van PB sys, neem dan eens een kijkje op de website.