Highrise Design, Sterkte in Aluminium Ontwerp

Highrise Design is gespecialiseerd in het ontwerpen van aluminium constructies. Als onafhankelijk ontwerpbureau helpen wij u om de eigenschappen van aluminium zo optimaal mogelijk te benutten voor uw producten en projecten.

Slim gebruik van aluminium

Aluminium kan als sterk en uitzonderlijk licht metaal toegepast worden in een breed scala van producten en constructies. Met de juiste aanpak kan aluminium dan veelal zonder conservering ingezet worden. Door slim gebruik te maken van extrusies en gietstukken, heeft de ontwerper met aluminium grote ontwerpvrijheid om tot een uitgebalanceerd ontwerp te komen.

Ons bureau beschikt daarnaast over hoogwaardige kennis van aluminium èn heeft brede bekendheid met de verschillende fabricage-mogelijkheden. Hierdoor weet ons ontwerpbureau de voordelen van aluminium qua gewicht en corrosie-bestendigheid voor u te koppelen aan een competitieve kostprijs van het product.

Van ontwerp tot realisatie

Onze uitgebreide expertise op het gebied van aluminium is beschikbaar voor een breed scala aan markten, denk daarbij bijvoorbeeld aan; Offshore-techniek, Machinebouw, Infra en de Bouw. Jarenlange ervaring in engineer-to-order projecten heeft geleid tot een solide projectaanpak. Onze professionele benadering van het ontwerpproces bewijst zijn waarde zowel bij de verschillende ontwerpfases in uw projecten als bij de daadwerkelijke realisatie van uw aluminium producten en constructies.

Highrise Design kan u op deze wijze bijstaan bij elke stap: vanaf een eerste globale haalbaarheidsanalyse van een aluminium productontwerp tot aan het opzetten en inrichten van een adequate Supplychain, inclusief de selectie van betrouwbare leveranciers en bekwame fabrikanten.

Lees meer over Aluminium

Aluminium – Wikipedia

Wat wij voor u kunnen betekenen

Kennisoverdracht

Variantenonderzoek

Basisontwerp

Ontwerpconversie

Realisatie

Laatste nieuws

Eagle Access cabin

How Aluminium can optimize your product. Marco Klitsie en Willem Prins van Eagle-Access waren in januari mijn 1e klanten! Samen hebben we kunnen laten zien hoe aluminium een product nóg beter kan maken. Door [...]

Lijmverbindingen

Verbindingen in constructies worden meestal vastgebout of gelast. Beiden met hun eigen uitdagingen. Als alternatief hebben we de mogelijkheden verkend om aluminium delen te verlijmen. Jarco Weergang van Mavom B.V. heeft ons geïntroduceerd in [...]

Drone in a box

Deze week is Amsterdam Drone week. Om te laten zien hoe aluminium een omgeving kan bieden om uw drones veilig op te bergen en op te laden voor hun volgende tocht, hebben we een [...]