Realisatie

Na oplevering van een optimaal ontwerp, komt ook de realisatie in zicht. Niet iedereen is breed bekend met de vele mogelijkheden van vervaardiging van zowel halffabricaten als complete producten. Highrise Design ondersteunt haar klanten om na het basisontwerp te komen tot de realisatie. Waar gewenst inclusief selectie van de juiste leveranciers, de daadwerkelijke verwerving, het opzetten van een productietraject, de validatie van het ontwerp of bijvoorbeeld certificering van het product.

Voorbeeld uit de praktijk

Eagle-Access

Eagle-Access introduceert een absolute game changer in de markt voor ‘Walk to work’ systemen; een volledig uitgebalanceerd elektrisch aangedreven toegangssysteem. Gebruikers betreden de aluminium cabine vanaf het schip. De cabine wordt van het schip getild en met volledige bewegingscompensatie overgebracht naar het offshore platform. Hier stappen gebruikers veilig uit. De cabine kan vervolgens worden ontkoppeld met een quickrelease om vervolgens een ​​lading direct te vergrendelen en goederen over te brengen in een vergelijkbare procedure. De cabine van dit innovatieve systeem is een lichtgewicht aluminium constructie, die een maximaal draagvermogen combineert met stevigheid en robuustheid om de zware offshore-omstandigheden het hoofd te bieden. Door de vederlichte aluminium cabine brengt het systeem méér mensen per beweging op veilige manier naar hun werkplek

Assistentie Highrise

Highrise heeft Eagle-Access van begin tot eind bijgestaan ​​bij de realisatie van hun aluminium cabine. Dit omvatte ontwerp aspecten, zoals het optimaliseren van het gewicht en het selecteren van geschikte corrosie werende materialen, maar ook de fabricage: Highrise heeft de juiste fabrikant geselecteerd en heeft daarna de inspecties beheerd. De cabine is op het verwachte hoge kwaliteitsniveau gefabriceerd, op tijd afgeleverd en positief beoordeeld door Bureau Veritas. Dit prachtige aluminium product zal Eagle-Access helpen bij hun doel om de veiligheid voor offshore toegang en overslag te vergroten, terwijl de kosten en de impact op het milieu drastisch worden verminderd.

Eagle-Access 'Walk to work'
  • Eagle-Access cabin 7 complete
  • Eagle-Access cabin