KCI (ook betrokken bij de ontwikkeling van ’s werelds grootste observatiewielen, zoals de London Eye en Ain Dubai) en enkele andere hi-tech bedrijven hebben hun krachten gebundeld om Stadium Flight te ontwikkelen, ’s werelds eerste duurzame ‘fly-through’ stadionattractie. Stadium Flight is een spectaculaire ervaring, het nodigt bezoekers uit om te genieten van een ongekend uitzicht op een stadion en zijn omgeving. Vanuit het interieur van de cabine wordt het verhaal van de geschiedenis van het stadion en de club digitaal verteld, met uitgebreide beelden op de ramen in meerdere talen. De attractie beschikt over 25 lichtgewicht en autonome elektrische cabines (elk met maximaal acht personen) en omvat energiebesparende aandrijfsystemen die langs een rail bewegen, welke wordt bestuurd door het hoogste niveau van automatisering.

  • Trekt bezoekers voor een spectaculaire ervaring van hun favoriete sportclub
  • Veilig, innovatief, duurzaam en energiezuinig ontwerp
  • Bewezen technologie

VEILIG EN ENERGIEVRIENDELIJK

Het concept biedt een veilige, innovatieve, duurzame en energiezuinige attractie voor voetbalclubs en stadion eigenaren. De bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling hebben een hoog niveau van ervaring en expertise op het gebied van attractie- en stadiontechniek, elektrische bewegingstechnologie, staalconstructie en experience design.

INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

De Stadium Flight maakt gebruik van een slim geautomatiseerd en elektrisch regelsysteem, dat energieverbruik en onderhoud vermindert en de efficiëntie maximaliseert. De autonome cabine wekt zelfs zijn eigen kracht op tijdens een neerwaartse beweging. Daarnaast maakt de attractie gebruik van beproefde technologie, waardoor de veiligheid van bezoekers wordt gewaarborgd en is gemaakt van een lichtgewicht stalen constructie met circulaire en lokaal geproduceerde materialen.

HIGHRISE

We zijn erg trots om aan te kondigen dat Highrise de aluminium cabine heeft ontworpen!

Meer informatie: www.kci.nl